Playstation

Client

Sony Playstation. TVE, Discovery, Boing.

Serveis

Estratègia

Creativitat

Producció

Branded Content

Media

Projecte

Llanáment videojocs familiars, resposiconament de marca.

Objectius

Arribar a target familiar per resposicionar marca i aconseguir vendes dels nous productes

La marca líder en viatges a altres mons

Playstation ha dominat l’univers dels videojocs i l’ha convertit en el pilar de la cultura d’avui. Playstation ha confiat en Zoopa des de fa més
de 10 anys per crear el seu branded content. Cada videojos és una història que impacta per un determinat públic a un territori concret. Canvien els dolents, canvien els reptes, canvien els mitjans o els formats.També varien les històries, però en tots aquests projectes, l’heroi sempre ets tu.

La marca líder en
viajes a otros mundos

Playstation ha dominado el universo de los videojuegos y lo ha convertido en el pilar de nuestra cultrua que es hoy. Playstation ha confiado en Zoopa desde hace más de diez años para crear su branded content. Cada videojuego es una historia que impacta para un determinado publico en un territorio concreto. Cambian los villanos, cambian los retos, cambian los medios o los formatos,. También varían las historias, pero en todos estos proyectos el héroe siempre eres tú.

Una història plena d'aventures

La temática d’Uncharted ens va portar a un branded a Discovery Max, Watrippers, que a través de viatges per tot el planeta va encendre la flama aventurera d’aquest genial videojoc.

Donant la nota

Treballem en equip en creativitat i desenvolupem tècniques per realitzar el shooting i un intens treball de postproducció per als diferents mitjans i formats d ela campanya. 

Un joc per tota la família

El nostre segon branded per PlayStation Play Sports va ser el programa més vist a Boing durant el Nadal impulsant les vendes d’aquest joc magnífic.

També t'agradarà...

Hot Wheels

Rakuten / FCB