Resultats del torneig d’Street Fighter Zoopa 2022

Tenim un CHAMPION in da house! Aquest ha estat el I Street Fighter Challenge de Zoopa.

Per a aquells de vosaltres que encara us pregunteu de què estem parlant, Street Fighter és una franquícia clàssica de videojocs de lluita de 1987, desenvolupada per Capcom. Des de llavors, ha esdevingut un dels jocs de lluita més populars i reconeixibles del món. El joc presenta un divers elenc de personatges, cadascun amb els seus propis estils i habilitats de lluita únics. Els jugadors competeixen entre si en batalles u contra u, utilitzant una combinació de cops de puny, puntades i moviments especials per derrotar el seu oponent. Street Fighter ha estat elogiat pels seus controls estrictes, jugabilitat equilibrada i dissenys de personatges icònics, i ha inspirat nombroses seqüeles i spin-offs al llarg dels anys.

La veritat és que ens hem divertit molt competint per ser el millor lluitador de l’oficina, però, vertaderament, les protagonistes reals han estat l’Elena i la Chung Li, les dues lluitadores més triades per l’equip de Zoopa.

Ara ens toca preguntar-nos, What’s next? Estaríem disposats a un combat per equips contra una Marca, una Universitat, agència, grup, organització, grupuscle o cèl·lula? Ens ho estem pensant…

Vídeo resum del toneig Street Fighter 2022