Zoopa crea una nova metodologia per produir solucions a vidojocs i metaversos

Inici de l’univers de ZoopaLand a Roblox

A Zoopa teníem ganes de provar noves tècniques, així que vam decidir posar-nos a jugar. I, jugant i jugant, vam acabar al metavers de Roblox, una plataforma de videojocs multijugador en línia on els usuaris poden crear els seus propis mons virtuals i entrar als dels seus amics. Vam decidir endinsar-nos en aquest metavers, i ja hem desenvolupat ZoopaLand, un univers metafísic que replica de manera gairebé exacta la nostra oficina a Barcelona.

El món de ZoopaLand consta de dos grans espais diferenciats: l’interior de l’oficina i l’espai exterior. Al primer, l’usuari pot recórrer les instal·lacions, seure a les cadires i els sofàs dels departaments que més li agradin, i interactuar amb alguns dels treballadors.

A l’espai exterior, en canvi, s’hi troben dos minijocs dels departaments de producció i creativitat. El primer minijoc és ideal per a aquells més cinèfils, que han aconseguit memoritzar guions sencers d’algunes de les pel·lícules i sèries més mítiques del nostre temps, mentre que el segon està fet per a aquells amb una orientació i visió espacial privilegiada, ja que consisteix en un macro-laberint en què s’amaguen 4 dígits, que serviran com a codi per poder escapar.

Minijoc de producció a ZoopaLand

Cal dir que ja portem una temporada en ratxa amb això d’innovar. Després de l’èxit de l’exposició de Crims, que ja compta amb més de 100.000 visites i accessos al joc interactiu de l’exposició, vam fer néixer la imaginMetaHack amb els nostres companys d’imagin i PlayStation, endinsant-nos al món interactiu de Dreams de PlayStation. Però amb ZoopaLand hem anat més enllà. Hem fusionat tecnologia, metavers i diversió, en un petit univers que ens representa com a agència.

I, després de tot això, només ens queda dir: ja tenim ganes de tornar-ho a fer.